Siani: "Het wordt moeilijk, maar moeilijk gaat ook"

Siani: "Het wordt moeilijk, maar moeilijk gaat ook"
Foto: © SC

Sébastien Siani was er niet goed van dat Brussels verloor van Rupel Boom. De hoofdstedelingen raapten een 0 op 15 en staan met één voet in derde klasse. De Anderlecht-huurling is er het hart van in.

"De trainer is ontslagen en vervangen door een nieuwe, spelers werden aangetrokken en de transferperiode is afgesloten", zegt Siani in HLN. "Deze groep zal het dus moeten doen. Gebrek aan kwaliteit? Dat vind ik nog steeds niet, maar die kwaliteit tonen we niet op het veld. Neen, ik had niet verwacht dan we na Nieuwjaar zo hard zouden afglijden. Daarom ben ik ook zo triestig. Ik ben naar Brussels gekomen om de operatie redding tot een goed einde te brengen. En dat is nog altijd de bedoeling."

Brussels stelde deze week Michel De Wolf aan als coach. Hij moet het tij doen keren. "Of ik na het verlies van deze cruciale match nog geloof in een goede afloop? Wiskundig is er nog niets verloren, maar ik zou me wel kunnen voorstellen dat de bookmakers ons nog weinig kansen toedichten. Zeker na onze nul op vijftien. Verder lopen de concurrenten, al dan niet met mondjesmaat, week na week verder van ons weg. Het wordt moeilijk, maar moeilijk gaat ook."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties