"Die nul op negen is een dip waar we door moeten"

Fabian Morren
| 6 reacties
"Die nul op negen is een dip waar we door moeten"
Foto: © SC

Bob Peeters heeft zijn debuut in de hoogste klasse als trainer niet gemist. "Ik ben een zondagskind. Als speler zat ik altijd op het juiste moment bij de juiste vereniging en als trainer is dat niet anders", vertelt de coach van Cercle Brugge in Het Nieuwsblad.

"Ik doe het nog steeds graag en elke dag liever", bekent Peeters. "Oké, die nul op negen van de laatste drie wedstrijden is een dip waar we door moeten, maar ik was niet ontevreden over het geleverde spel. Tegen KV Mechelen kregen we zelfs een staande ovatie omdat we tot de laatste minuut bleven gaan."

"Nu moeten we vandaag tegen Anderlecht, naar Anderlecht. Geen cadeau zeg jij, maar ik zie dat anders: het kan nul op twaalf worden, maar anderzijds verwacht niemand van ons dat we zullen winnen."

"Vóór het seizoen werd ons een dertiende, veertiende plaats voorspeld, maar we hebben nog steeds zicht op Play-off 1", zegt de voormalige aanvaller. "Het grote voordeel van Cercle is dat ze heel rustig omgaan met winst en verlies."

"Ik moet óók verantwoording afleggen, maar werken met een voorzitter als Frans Schotte en een algemeen manager als Yvan Vandamme is een geschenk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties