Sollied gooit Cavens voor het eerst sinds 2 oktober in de basis

Steurbaut Kersten
| 28 reacties
Sollied gooit Cavens voor het eerst sinds 2 oktober in de basis
Foto: © SC

Lierse en Germinal Beerschot staan voor de weken van de waarheid. Wordt het vreugde of verdriet? Het onderlinge duel vanavond op het Lisp kan toonaangevend zijn voor de toekomst van beide clubs. U kan de wedstrijd LIVE volgen op uw favoriete voetbalsite.

Voor Lierse wordt het vanavond een alles-of-niets-wedstrijd. Bij winst komen de Pallieters terug tot op één punt van Germinal Beerschot. Een nederlaag doet de kloof met de jongens van het Kiel oplopen tot zeven eenheden.

Trond Sollied schudt alvast een grote verrassing uit zijn Noorse hoed. Jurgen Cavens verschijnt voor het eerst sinds 2 oktober aan de aftrap. Hij vervangt de Hongaar Peter Kovacs.

Bij Germinal Beerschot viert Anderlecht-huurling Nemanja Rnic zijn debuut voor het team van Jacky Mathijssen. Hij komt in de plaats van Martijn Monteyne, die zelfs niet op de bank zit. Victor Wanyama komt terug uit schorsing, Pieterjan Monteyne zit dan weer op de strafbank.

U kan de wedstrijd hier LIVE volgen.

Opstellingen:

Lierse: Kawashima, De Wree, Thompson, Mensah, Cavens, Sonck, Vandooren, Radzinski, Gilberto, Davids en Maric.

Germinal Beerschot: Kaminski, Rnic, Kagelmacher, Clement, MacDonald, Haroun Wanyama, Custovic, François, Wamfor en Porokara.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties