"Wij kunnen stunten tegen Barcelona"

Fabian Morren
| 18 reacties
"Wij kunnen stunten tegen Barcelona"
Foto: © SC

Vanavond worden opnieuw twee wedstrijden gespeeld van de achtste finales in de Champions League. De blikvanger is de clash tussen Arsenal en Barcelona.

Arsenal - Barcelona
Vorig seizoen kwamen beide teams elkaar al tegen in de Champions League. In Londen werd het 2-2, maar Barcelona was thuis oppermachtig (4-1).

Pep Guardiola verwacht twee aanvallende teams. "Mijns inziens willen we allebei een wedstrijd domineren. Zonder bal hebben we het lastig en we zijn aanvallend sterker dan verdedigend. We gaan niet datgene doen wat de tegenstander ons verplicht."

"Als we in de achtste finale worden uitgeschakeld, dan zij het zo. Maar dan hebben we wel ons eigen spel geprobeerd te spelen, op de helft van de tegenstander", zegt de Spaanse coach.

Arsenal-coach Arsène Wenger gelooft volop in een stunt van zijn team. "Zij zijn misschien favoriet, maar ik denk dat wij kunnen stunten", aldus de Franse oefenmeester.

AS Roma - Shakhtar Donetsk
AS Roma doet het in de eigen competitie helemaal niet goed. Afgelopen weekend werd er nog met 0-2 verloren van Napoli. De Romeinen moeten hun seizoen dus op Europees niveau redden.

Shakhtar Donetsk. Claudio Ranieri is "heel optimistisch". "Ik besef wel dat we tegen een buitengewoon team spelen", aldus de Roma-coach. "We zullen een geweldige wedstrijd moeten spelen."

In tien wedstrijden tegen Italiaanse teams won Shakhtar Donetsk slechts één: in 2006, uitgerekend tegen AS Roma. Dat kan de Oekraïners alvast moed geven.

Wat denkt Bwin over de matchen?

AS Roma en Barcelona zijn favoriet.  en Schalke 04 kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Roma de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Barcelona wint u 270 euro.

Durft u wedden dat Shakhtar Donetsk wint, dan scoort u 562,5 euro bij Bwin. Als u wedt op Arsenal, dan ontvang je 570 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties