Utrecht en Heracles houden elkaar in evenwicht

Michiel Derwael
| 5 reacties

Utrecht kon niet winnen van Heracles. In eigen stadion werd het 1-1. De ploeg van Mertens mist hierdoor de kans om zich in de top-6 te settelen.

De match begon nochtans uitstekend voor onze landgenoten Dries Mertens en Jan Wuytens, die allebei een volledige wedstrijd speelde. Ricky van Wolfswinkel opende in de 3de minuut de score. Het zag er lang naar uit dat Utrecht de winst binnen had, maar invaller Ellery Cairo dacht daar anders over. De aanvaller, ingevallen in de 83ste minuut, scoorde in de laatste minuut de gelijkmaker voor de ploeg van Birger Maertens.

Voor Utrecht was het een goede kans om zich te settelen in de top-6. De club komt samen met AZ op een gedeelte zesde plaats te staan. Heracles schuift op naar de twaalfde plaats, waar het De Graafschap gezelschap houdt. Zowel AZ als De Graafschap hebben een wedstrijd minder.