Man. United moet zonder centraal duo naar Liverpool

Yves Dekoning
| 12 reacties
Man. United moet zonder centraal duo naar Liverpool
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool speelt zondag een levensbelangrijke wedstrijd tegen eeuwige rivaal Manchester United. De Red Devils wacht een moeilijke opdracht op Anfield, waar een paar spelers terugkeren uit blessure.

Manchester United leek naar de titel te stomen, maar na een nederlaag in Chelsea zou Arsenal de eerste plaats kunnen overnemen als Liverpool nu de punten thuis houdt. Voor The Reds is winnen tegen United misschien nog belangrijker. Ze hebben de drie punten niet alleen nodig om korter bij de vierde plaats te sluipen, maar vooral mentaal kan het cruciaal zijn. En ondanks twee mindere seizoenen, staat de ploeg er wel steevast in de toppers. Vorig seizoen werd het op Anfield nog 2-0 voor Liverpool.

Bij Liverpool zou Andy Carrol eindelijk kunnen debuteren. De stevige spits moet de aanval van The Reds meer slagkracht geven. Hij traint voluit mee met de groep en verklaarde zelf klaar te zijn. Ook Raul Meireles, Daniel Agger en Fabio Aurelio zouden opnieuw aansluiten bij de groep na lichte blessures. Van kapitein Steven Gerrard wordt een betere prestatie verwacht. Hij oogde nog niet scherp bij zijn heroptreden tegen West Ham. Martin Kelly liep in die partij een hamstringblessure op en zal één maand buiten strijd zijn.

Sir Alex Ferguson heeft dan weer defensieve kopzorgen in de aanloop naar het duel. Rio Ferdinand en Jonny Evans liggen in de lappenmand en Nemanja Vidic is geschorst.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties