Nieuwe opdoffer voor Bayern, Belgen boven in Bundesliga

Nieuwe opdoffer voor Bayern, Belgen boven in Bundesliga
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bayern München lijkt het juiste spoor helemaal kwijt te zijn. Na de nederlagen tegen Dortmund en in de beker tegen Schalke 04 bleek nu ook Hannover 96 te sterk. Mönchengladbach deed onderin een goeie zaak.

Een wedstrijd tegen Hannover is altijd gevaarlijk. Na nederlagen tegen het team van coach Mirko Slomka werden dit seizoen al een aantal trainers aan de deur gezet: Soldo (Köln), Keller (Stuttgart) en McClaren (Wolfsburg).

Robben scoorde nog wel de aansuitingstreffer na de goals van Abdellaoue en Rausch, maar Pinto nam alle twijfels weg. Bij Bayern kreeg Breno nog rood.

Mönchengladbach mag de zege tegen Hoffenheim danken aan de Belgen. Filip Daems opende vanaf de stip na de pauze de score. Vijf minuten later legde Igor De Camargo de wedstrijd in een beslissende plooi. Zowel Daems, Bailly als De Camargo begonnen in de basis bij Gladbach. Dankzij deze zege mag de hekkensluiter blijven hopen op het behoud.

Ook Timmy Simons beleefde een leuke namiddag. Nürnberg versloeg Sankt Pauli met liefst 5-0. Simons speelde de hele wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties