Roberto Carlos: "Boussoufa zal moeten incasseren"

Roberto Carlos: "Boussoufa zal moeten incasseren"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Carlos kijkt uit naar de komst van Mbark Boussoufa. De ex-Anderlecht-speler wordt eind maart in Anzhi verwacht, maar Het Nieuwsblad kon al een interview met Roberto Carlos over zijn nieuwe ploegmaat afdwingen.

"Mbark Boussoufa ken ik niet zo goed", zegt Roberto Carlos in de krant. "Ik weet dat hij een technisch sterke linkerflank is en dat hij van Anderlecht komt. Dan zal het wel een goeie speler zijn. Ik heb in mijn carrière een paar keer tegen Anderlecht gevoetbald. Ik herinner mij duels tegen hen met Real Madrid, maar toen deed Boussoufa wellicht nog niet mee."

"In 2007 speelde ik ook met Fenerbahçe tegen Anderlecht in de voorrondes van de Champions League. Het waren lastige matchen, maar we schakelden hen toch uit (1-0 en 0-2, nvdr.). Toen deed Boussoufa wel mee, hè. Maar ik kan me hem niet meer voor de geest halen."

Roberto Carlos heeft in ieder geval al een waarschuwing voor de kleine Marokkaan. "Boussoufa zal wel moeten kunnen incasseren in Rusland. De Russische competitie is een behoorlijke harde en fysieke competitie. Er wordt constant getackeld. Dat het ik dit weekend al gemerkt in onze eerste competitiematch tegen Krasnodar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Russische Premier League

Nieuwste reacties