Melissa Maes
| 11 reacties

Manchester United profiteert optimaal van het puntenverlies van concurrent Arsenal door in de slotminuten de zege veilig te stellen.

West Bromwich Albion – Arsenal

Na slechts drie minuten keek Arsenal al tegen een achterstand aan. De gelijkmaker bleef in de eerste helft uit. Ook in de tweede periode kregen 'The Gunners' geen grip op het spel van West Bromwich. De 2-0 kwam er nadat Peter Odemwingie in een leeg doel mocht schieten.

Arsenal begon eindelijk veerkracht te tonen en twintig minuten voor tijd zorgde Andrei Arshavin voor de 2-1. In de 78ste minuut bracht Robin Van Persie zijn ploeg op gelijke hoogte.

Manchester United – Bolton Wanderers

Ook Manchester United had het lastig met een mindere tegenstander. ManU maakte het zichzelf onnodig moeilijk en Jonny Evans moest het veld verlaten na een rode kaart.

Pas twee minuten voor tijd konden ‘The Red Devils’ juichen. Dimitar Berbatov strafte de enige fout van Jääskeläinen af.