Dender smeert Lommel United nederlaag aan

Michiel Derwael
| 4 reacties
Dender smeert Lommel United nederlaag aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In de Belgische tweede klasse heeft Lommel United duur puntenverlies geleden. Op bezoek bij Dender werd er met 2-0 verloren. OHL kan zondag een goede zaak doen bij winst tegen Turnhout.

Het was voor Lommel United de tweede nederlaag op rij. De titelstrijd in tweede klasse ligt weer helemaal open. Als Oud-Heverlee Leuven zondag de drie punten thuis houdt, komt de Leuvense club op gelijke hoogte van de Limburgers.

“We waren de betere ploeg, maar hebben de kansen die we kregen niet benut. Dit zal wat oplapwerk kosten, maar we mogen nu niet aan onszelf twijfelen. We domineren hier vandaag tegen de nummer 5 in de stand. Alleen hebben we niet gewonnen. We puren 0 op 6 uit twee duels terwijl drie punten eerlijker waren geweest. We hebben een reeksje nodig en dat kunnen we", vertelt Van der Elst aan Sporza.

Dender kwam op voorsprong via een strafschopdoelpunt van Jans. Aanvaller Roy Meeus, ex-KVSK United, legde de eindstand vast op 2-0. De Limburgers konden niets meer forceren en verliezen zo voor de tweede week op rij.

Overige uitslagen.

Boussu Dour - Tienen 1-2

Oostende - Roeselare 1-0

Brussels - Waasland-Beveren 3-2

Tubeke - Bergen 0-2

Wetteren - Doornik 0-3

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties