FC Merchtem 2000 opent nieuw sportcomplex

FC Merchtem 2000 opent nieuw sportcomplex
Foto: © SC

Zondag heeft het gemeentebestuur van Merchtem samen met de plaatselijke voetbalvereniging FC Merchtem 2000 vzw het nieuwe sportcomplex ‘den Dooren’ officieel geopend. De club won tevens zijn eerste duel met 2-0 tegen FC Ramsdonk.

De club gaat samen met het Gemeentebestuur een vernieuwde uitdaging aan. Sportief wil het terug 'Hoger Op'. In het bijzijn van een achthonderdtal genodigden werd het nieuwe sportcomplex ‘den Dooren’ officieel geopend. FC Merchtem 2000 behaalde ook zijn eerste sportieve overwinning door met 2-0 te winnen van Ramsdonk.

Door het koppelen van de sponsoringsmogelijkheden aan  de uitbouw van een sterke jeugdwerking moet het team in het seizoen 2011/’12 zijn ambities kracht bijzetten. Onder de sportieve leiding van Glenn Geeraerts moeten ze terug ‘Hoger op’ mikken.

FC Merchtem 2000 zoekt nog steeds allerhande kandidaturen, die gaan van spelers en trainers tot sponsors en medewerkers. Geïnteresseerden kunnen een mailtje sturen naar het algemeen management, glenn.geeraerts@pandora.be of via de clubsite.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties