Tshimanga: "Tegenstanders vloeken als ik hen weer eens inhaal"

Tshimanga: "Tegenstanders vloeken als ik hen weer eens inhaal"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derek Tshimanga is terug na zijn kuitbeenbreuk. Voor Lokeren op een ideaal moment. En de razendsnelle flankspeler is klaar om weer iedereen voorbij te lopen.

Dat is immers in korte tijd zijn handelsmerk geworden. Hij maakt er tegenstanders als Legear en Perisic horendol mee. "Ik denk dat Perisic tegen mij een slechte dag had. Legear zei dat Roberto Carlos sneller was. En dat je pas weet wat snel is, als je tegen Roberto Carlos hebt gespeeld. Tja, hij heeft nauwelijks een bal geraakt", vertelt Tshimanga in Het Nieuwsblad.

Op het veld worden zijn tegenstanders er moedeloos van. "Perisic, Vargas, Dalmat heb ik al horen vloeken. Opare die zuchtte toen ik hem weer inhaalde, Custovic ook. Cordaro van Charleroi idem: die begon ook te zeuren. Ben je daar nu weer? Sorry, ik doe mijn werk."

"Met El Ghanassy, met wie ik het goed kan vinden overigens, heb ik wel eens goed gelachen. Hij had vooraf bij de nationale ploeg een grote mond opgezet: hij zou zeker winnen. Maar hij is me nooit voorbij geraakt. En Laurens De Bock heeft hem ook in zijn zak gestoken.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties