Vossen: "Onze start wordt heel belangrijk"

Vossen: "Onze start wordt heel belangrijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dit weekend gaan de play-offs van start. Zondagavond ontvangt Racing Genk seizoensrevelatie Lokeren in de eigen Cristal Arena. Bij de Limburgers staan ze te popelen om te mogen beginnen.

Genk-trainer Frank Vercauteren moest de afgelopen week heel wat jongens missen met interlandverplichtingen. Onder meer Jelle Vossen was afwezig. De jonge spits kwam tot een goal bij de Rode Duivels. "Het doelpunt deed toch wel veel deugd", aldus Vossen op de website van Genk. "Het blijft toch een eer om bij de nationale ploeg opgeroepen te worden. Ik ben blij dat ik het weer mocht meemaken."

Na de interlands is het weer tijd voor de vaderlijke competitie. "De honger naar de play-offs is heel groot binnen de groep", bevestigt Vossen. "We legden tot nog toe een schitterend parcours af. Toch staan we nog helemaal nergens. Nu is het aan ons om te tonen in de play-offs dat we ook hoog kunnen eindigen", aldus een gedreven aanvaller.

Genk start thuis tegen Lokeren. Nadien volgen de kleppers tegen Standard en Anderlecht. "De match tegen Lokeren wordt van cruciaal belang. Als we daar winnen, hebben we meteen een goed gevoel in de aanloop naar de wedstrijd tegen Standard en Anderlecht. De start wordt dus heel belangrijk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties