Wordt het een avond van wonderen?

Fabian Morren
| 12 reacties
Wordt het een avond van wonderen?
Foto: © SC

Vanavond staan opnieuw twee kwartfinales op het menu in de Champions League. Tottenham en Inter Milaan lijken voor een onmogelijke opdracht te staan.

Tottenham - Real Madrid (heen: 0-4)

Tottenham verloor kansloos in Bernabeu en moet nu echt op een mirakel hopen om zich nog bij de laatste vier in de CL te scharen. Coach Harry Redknapp geloof toch nog in een wonder. "We begrijpen dat er een wonder voor nodig is, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit. We gaan ons best doen en als we erg goed spelen, weet je maar nooit wat er kan gebeuren", zegt de coach.

José Mourinho wil daar niet van weten. Overigens is het nog niet duidelijk of hij basispelers rust zal gunnen. "Dat gaan we nog bekijken, want we willen de wedstrijd met respect benaderen. Ook hebben we respect voor het voetbal. Ik kies een team waarvan ik denk dat het een goed resultaat kan halen", zo zegt de Portugese oefenmeester van Real Madrid.

Schalke 04 - Inter Milaan (heen: 5-2)

Schalke won de heenwedstrijd zeer verrassend met 2-5. Het lijkt dus over en out voor Inter, dat minstens vier keer moet scoren in Gelsenkirchen. Trainer Leonardo gelooft zowaar volop in de kwalificatie. "Ik hoef niet in wonderen te geloven, maar ik geloof wel in sportresultaten", zegt de Braziliaan.

"Soms gebeuren er rare dingen in de eerste wedstrijd. Nu is het aan ons om iets fascinerends neer te zetten. We geloven niet alleen dat we ons kunnen kwalificeren, maar ook dat we een prima prestatie neer kunnen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties