Joren Dom tevreden met zijn transfer

Dirk Pieters
| 0 reacties
Joren Dom tevreden met zijn transfer
Foto: © SC

Dender EH heeft zijn eerste transfer van het seizoen beet. De tweedeklasser trok woensdagmiddag Joren Dom aan van KV Mechelen. Dom speelde de afgelopen twee seizoenen op uitleenbasis voor Rupel Boom.

Voor Voetbalkrant.com de ideale moment om Joren Dom enkele vragen te stellen over zijn nieuwe stap in zijn carrière.

Het moet toch pijn doen zo plots afscheid moeten nemen van Rupel Boom? “Het is spijtig dat ik afscheid moet nemen van deze mooie club. Ik kende er twee fantastische jaren met als hoogtepunt de eindronde vorig seizoen. Ook de groepssfeer ga ik zeker missen. Het was een plezier om voor Rupel Boom te spelen.”

Dender EH zat al een tijdje achter Dom aan, maar slaagde er nu pas in om hem aan te trekken. “Ik wist voor het eerst van de interesse van Dender rond januari. Daarna hoorde ik een tijdje niets meer tot ik vernam dat KV Mechelen mijn contract niet meer ging verlengen. Dan zijn ze opnieuw komen aankloppen. Het was de enige club die op dat moment interesse toonde en zo zijn we uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen.” 

Bij Rupel Boom blijven was niet echt een optie? “Boom wilde me ook graag houden maar we geraakten er niet uit en als dan een club als Dender komt aankloppen is het moeilijk om dat te negeren. Vooral sportief is het een flinke stap hogerop. Bij Rupel Boom is het vechten tegen de degradatie terwijl Dender normaal in de linkerkolom thuis hoort."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)

Nieuwste reacties