Nong: "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kwaliteiten"

Bart De Wilde
| 4 reacties
Nong: "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kwaliteiten"
Foto: © SC

Acht maanden heeft het geduurd vooraleer Aloys Nong zijn eerste competitietreffer voor Standard scoorde. Na zijn twee goals tegen Anderlecht en één tegen Genk beleefde Nong een droomweek.

Na zijn eerste goal op Anderlecht was de vreugde dan ook enorm bij Aloys Nong. "Ik wachtte al lang op dat eerste doelpunt, het was een opluchting dat die goal eindelijk viel", vertelt Nong in la Dernière Heure.

Tijdens zijn periode op de bank heeft de Kameroense aanvaller nooit zijn hoofd laten hangen: "Ik heb nooit getwijfeld aan mijn kwaliteiten. Die konden niet weg zijn toen ik van Mechelen naar Standard kwam. Ik kreeg ook veel steun van mijn entourage. Daarnaast moest ik voor mijn familie in Kameroen zorgen, dus ik kon me niet laten gaan."

Nong heeft al veel kritiek gekregen sinds zijn overstap naar Luik,  maar zelf heeft hij daar weinig aandacht voor: "Ik negeerde de dingen die over mij gezegd werden. Met alle respect voor de journalisten, ik hoef geen bevestiging om te weten of ik goed ben of niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties