"Niet bij stilstaan dat Moerbeke titel kan mislopen"

Nico Wieme
| 1 reacties
"Niet bij stilstaan dat Moerbeke titel kan mislopen"
Foto: © SC

De groen-witte supporters van KFC Moerbeke trokken afgelopen zondag massaal naar Waasmunster, in de hoop de titel te kunnen vieren. Zij kwamen van een kale reis terug. Komende zondag hopen ze wel de felbegeerde titel te kunnen vieren. "Tegen Haasdonk moet het gebeuren."

Dat KFC Moerbeke een trouwe achterban heeft, werd zondag op Waasmunster bewezen. Hoewel de suikerploeg met 2-0 de boot inging en zo een titelviering door de neus geboord zag, bleef de spionkop er de moed inhouden. Met positieve en aanmoedigende gezangen, ook na de match nog, kregen ze zelfs de handen van de thuisspelers op elkaar.

Komende zondag krijgt KFCM een herkansing tegen het gevreesde Haasdonk. Voor deze match plant de harde kern geen nieuwe acties. “We hebben al genoeg spandoeken en attributen om de wedstrijd langs de kant te animeren”, bekent Tom Verschraege aan de redactie van Voetbalkrant.com. “Het zal hetzelfde recept zijn als op Waasmunster, met dan wel met nog meer Moerbeeks volk.”

Zwaar ontgoocheld

Bij het bestuur van Moerbeke was de verslagenheid wel groot na de nederlaag op Waasmunster. “Natuurlijk waren wij zeer ontgoocheld”, vertelt bestuurslid Rudy Demul. “Zondag tegen Haasdonk gaan we er weer tegenaan en hopen we op de zege. Laat ons er niet bij stilstaan dat we de titel zouden kunnen mislopen.”

De Moerbeekse kassier mag zich waarschijnlijk opnieuw in de handen wrijven. “Ik denk dat er zeker 300 toeschouwers zullen zijn. Het F-terrein zal, net als tegen Stekene Sportief, als parking dienst doen. DJ Huub zal ook weer voor ambiancemuziek zorgen en buiten zullen we enkele drankstandjes voorzien. Een sluitingsuur van de kantine zal voor één keer niet aan de orde zijn, met of zonder titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oost-Vlaanderen (3E)

Nieuwste reacties