Halve finales Europa League: Iberisch onderonsje

Melissa Maes
| 6 reacties
Halve finales Europa League: Iberisch onderonsje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Villarreal is donderdagavond het buitenbeentje in de halve finales van de Europa League. De Spaanse club zal donderdagavond alles uit de kast moeten halen om het sterke Porto uit de finale te houden. De andere halve finale gaat tussen Benfica en Sporting Braga.

Benfica en Sporting Braga gaan voluit voor een plaats in de finale. Het is de enige manier voor beide clubs om dit seizoen nog een prijs te winnen. De Portugese landstitel moesten ze laten aan FC Porto en ook in het nationale bekertoernooi zijn de twee teams uitgeschakeld.

Enkel Villarreal kan er nog voor zorgen dat de finale in Dublin geen Portugees onderonsje wordt. De gele brigade staat momenteel vierde in de Primera Division en zouden ook graag met een prijs aan de haal gaan dit seizoen.

Wat denkt Bwin over deze matchen?

Porto en Benfica zijn favoriet. Een gokje op Villarreal en Braga daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Porto de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 232,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Villarreal wint u 825 euro.

Waagt u een gokje op Benfica, dan hengelt u via Bwin 225 euro binnen. Denkt u dat Braga het zal halen, dan wordt uw bankrekening gespijsd met 937,5 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties