Fulham te sterk voor Mignolet en co

Michiel Derwael
| 4 reacties

Na de winst van afgelopen weekend leek Sunderland terug op het goede spoor. Maar zaterdag moesten Mignolet en co hun meerdere erkennen in Fulham. The Black Cats gingen in eigen huis met 0-3 onderuit.

Fulham, met Dembele op de bank, begon goed aan de wedstrijd en kon dat tien minuten voor tijd verzilveren. Chelsea-huurling Gaël Kakuta bracht zijn club op voorsprong na een mooie actie tussen Zamora en Gudjohnsen.

In de tweede helft gingen The Whites door op hun elan. Op het uur verdubbelde Davies op aangeven van Sidwell de score. Tien minuten later maakte Davies zijn tweede doelpunt van de middag. Sunderland kreeg een voorzet niet ontzet en de middenvelder was bij de pinken om de bal tegen de netten te trappen.

Door de winst tegen zijn directe concurrent komt Fulham terecht op een negende plaats in de Premier League. Sunderland staat op een veertiende plaats.