Gaat Lierse verder vechten voor Europees ticket?

Gaat Lierse verder vechten voor Europees ticket?
Foto: © SC

In play-off II valt vanavond de ontknoping in beide groepen. Daarna zullen we weten welke twee ploegen onder elkaar zullen uitmaken wie tegen nummer vier van PO I zal spelen.

Trond Sollied ziet bij winst tegen KV Mechelen alvast een deeltje van zijn wens uitkomen. "Ik zou graag willen dat Lierse nog Europees speelt om de belachelijkheid van het systeem aan te tonen", liet hij eerder weten. Nu, Lierse staat alvast aan de leiding in groep 1 en moet in de streekderby uitmaken of het verder gaat.

KV Mechelen ziet een degelijk seizoen in rook opgaan, want de club lijkt als laatste te gaan eindigen in de groep of er moet gewonnen worden van Lierse en Cercle-STVV moet een gelijkspel worden. Cercle Brugge en STVV maken immers ook nog een kans, maar dan moet één van beide wel winnen en moet Lierse verliezen.

In groep 2 gaat het tussen Westerlo en Zulte Waregem en laten die nu op de laatste speeldag tegenover elkaar staan. Zulte heeft tien punten, op de voet gevolgd door Westerlo met negen. Het gaat er dus spannen vanavond in het Kuipje. Germinal Beerschot en Kortrijk spelen enkel nog voor de eer. Al zal er op het Kiel nog het één en ander te zien zijn, zoals u straks nog kunt lezen.

U kan het hier allemaal meevolgen op uw favoriete voetbalsite...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties