Geen supportersdorpen tijdens bekerfinale?

Steurbaut Kersten
| 27 reacties
Geen supportersdorpen tijdens bekerfinale?
Foto: © SC

Standard en Westerlo werken volgende week de finale van de Beker van België af. De supporters van beide teams moeten het mogelijk stellen zonder een fandorp in de omgeving van het Koning Boudewijnstadion.

De voorbije jaren verzamelden de fans van de verschillende bekerfinalisten in de omgeving van het stadion. Door de organisatie van een internationaal tennistornooi op de Heizelvlakte is de ruimte echter beperkt. De Belgische voetbalbond zoekt nog naar een waardig alternatief.

Westerlo stuurde donderdag een perscommuniqué waarin het zich benadeeld voelde. Zo zou er voor Standard al een oplossing zijn. “Het is een echte schande”, zegt commercieel manager Jan Caers.

“We dienden al weken geleden een aanvraag in en alles loopt vast omdat twee concessiehouders niet overeenkomen. Ook onze fans hebben recht op een feest, we hebben even hard moeten knokken als Standard.”

Bij de KBVB weerleggen ze de aantijgingen van Caers. “Er bestaat op dit moment geen enkele formele overeenkomst over een supportersdorp voor Standard. De KBVB heeft altijd getracht om de wensen van de twee finalisten tegemoet te komen en zal dit blijven doen in het belang van de twee clubs.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties