De Ceulaer: "Te weinig spelers op niveau"

Nico Wieme
| 3 reacties
De Ceulaer: "Te weinig spelers op niveau"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin De Ceulaer zocht geen excuses na de nederlaag van Lokeren tegen Club Brugge. "Club was heel goed. Dit was voor ons een zeer moeilijke wedstrijd."

Anders dan tegen Standard kon Lokeren tegen Club Brugge nooit een vuist maken. De Waaslanders moesten de suprematie van blauw-zwart ondergaan. "Tegen Standard hebben we een supermatch gespeeld. We hebben toen veel energie verspild. Tegen Club hebben we dat gevoeld. Dit was voor ons een zeer moeilijke match", zei Benjamin De Ceulaer na afloop aan onze redactie.

De Lokerse pocketspits kwam zelf amper in het stuk voor. "We geraakten maar niet door hun defensie. Ik probeerde het dan te forceren, maar ook dat lukte niet. Ik heb mij veel kwaad moeten maken op de ploegmakkers, maar zij foeterden soms ook tegen mij. Dat is het mooie aan deze groep dat we dat tegen elkaar kunnen doen zonder dat er iets blijft hangen."

"We wilden van onze laatste thuismatch gebruik maken om onze trouwe fans te plezieren. Dat is jammer genoeg niet gelukt. Daarvoor waren er te weinig jongens op niveau. We hebben allemaal veel gelopen, maar dat was niet genoeg", gaf De Ceulaer eerlijk toe.

Geslaagd seizoen

Toch wou de Limburger niet spreken van mislukte play-offs. "Ons seizoen is sowieso geslaagd door onze deelname aan PO1. We hebben in alle matchen mooi voetbal op de mat gelegd. Ik ben ook blij dat onze supporters ons ook in de moeilijke momenten zijn blijven steunen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties