Bart De Wilde
| 1 reacties

Italië boekte een verdiende zege tegen Estland. De Faerøer Eilanden waren een maatje te klein voor Slovenië.

Italië- Estland: 3-0
De Azzurri wonnen gemakkelijk met 3-0 van Estland en behouden de leiding in groep C. Al na twintig minuten had Giuseppe Rossi Italië op voorsprong gebracht. Nog voor de rest was de klus geklaard. Antonio Cassano was verdubbelde de voorsprong en Italië kon met een gerust gemoed naar de kleedkamer.

In de tweede helft kon Estland ervoor zorgen dat de cijfers niet te zwaar werden, maar ze moesten toch nog één keer een bal uit het net vissen. Giampaolo Pazzini stond drie minuten op het veld en scoorde de 3-0.

Faerøer Eilanden- Slovenië: 0-2
Slovenië boekte een verwachte zege tegen de Faerøer Eilanden. Tim Matavz schonk de Slovenen een voorsprong na ongeveer een halfuur spelen. Een paar minuten daarvoor moest AA Gent-Speler Marko Suler nog van het veld met een rode kaart.

Maar de Slovenen hielden ook met tien man stand en konden de voorsprong nog uitbreiden. Rógvi Baldvinsson werkte een bal in zijn eigen doel.

Slovenië staat nu tweede met vijf punten achterstand op leider Italië. De Faerøer Eilanden staan laatste met vijf punten achterstand op de voorlaatste, Noord-Ierland.