Hiddink: "Tevreden met punt"

Steurbaut Kersten
| 14 reacties
Hiddink: "Tevreden met punt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Guus Hiddink was tevreden met het behaalde resultaat tegen België. De Nederlander was wel onduidelijk over zijn toekomst als bondscoach.

“We kunnen tevreden zijn met een punt”, opent Hiddink zijn persbabbel. “We zijn heel slordig aan de wedstrijd gestart. Er was geen concentratie, maar nadat wij in ons spel kwamen, heeft België geen kansen meer gecreëerd. We creëerden een overwicht op het middenveld en Arda heeft zijn vrije rol uitstekend ingevuld met de voorbereiding voor de 1-1."

"In de tweede helft waren ze alleen gevaarlijk via vrije trappen en hoekschoppen. Gelukkig dat ze die strafschop missen, want ik had niet het gevoel dat wij nog in staat waren om terug in de wedstrijd te komen. Je merkt dat mijn spelers op dit niveau het lastig hebben om te recupereren. Daarom hebben we zelf ook niet meer voor gevaar kunnen zorgen.”

Toekomst
“Ik heb nog steeds een contract bij Turkije tot 2012. Of ik de volgende match nog op de bank zit? Als er zich iets voordoet, kan er altijd gepraat worden. Maar we kunnen beter over de match praten. Turkije heeft een goed resultaat neergezet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties