"Vargas voor veel geld naar Anderlecht of voor minder naar buitenland"

"Vargas voor veel geld naar Anderlecht of voor minder naar buitenland"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De onderhandelingen tussen Anderlecht en Club Brugge over Ronald Vargas zitten in het slop. De Venezolaan heeft zijn zinnen echter gezet op een transfer, of het nu in België of in het buitenland is.

Een verlengd verblijf is alvast uitgesloten. "Vargas wil absoluut weg uit Brugge", zegt de entourage van de speler in Het Nieuwsblad. "Hij voelt zich bedrogen door Club. Het stoort hem ook dat zijn looneisen zomaar in de pers werden gegooid. Normaal moet hij op 17 juni in Brugge terug zijn. Hij vroeg ons al of dat wel hoeft. Hij zou kunnen werken met doktersbriefjes, maar dat hebben we hem afgeraden."

Ondertussen duiken er kapers aan de kust op voor Anderlecht. "Er bieden zich heel wat buitenlandse clubs aan. Vargas kan zo zijn handtekening plaatsen in Turkije. In Portugal kunnen we ook heel snel rond zijn met een topclub. Het is niet dat we dit als drukkingsmiddel willen gebruiken, maar Club moet beseffen dat er een keuze te maken valt. Of ze krijgen veel geld hier in België, of hij gaat voor minder centen naar het buitenland."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties