Club Brugge: "Vargas had zich onmogelijk gemaakt"

Steurbaut Kersten
| 115 reacties
Club Brugge: "Vargas had zich onmogelijk gemaakt"
Foto: © SC

Ronald Vargas ruilt Club Brugge voor een transfer naar Anderlecht. Blauw- zwart probeerde de voorbije maanden het contract van de Venezolaan nog open te breken, maar laat de voormalige publiekslieveling nu toch vertrekken.

De voorbije maanden verliepen de gesprekken tussen Club Brugge en Vargas heel stroef. De aanvallende middenvelder flirtte met Anderlecht en de relatie tussen club en speler werd met de dag troebeler.

Onmogelijke houding
“De jongste dagen escaleerde de situatie”, zegt Club Brugge in een perscommuniqué. “Vargas bleef weg van de trainingen en de ploegfoto en maakte zich met die houding onmogelijk bij de spelersgroep en de technische staf.”

Club Brugge dreigde ook naast een serieuze transfersom te grijpen. “Via zijn advocaat probeerde hij intussen, met de wet van ’78, een quasi gratis overgang te forceren. Om deze redenen en omwille van het voorbehoud van de medische staf aangaande de opgelopen blessure en de lange revalidatie die hem nog te wachten staat, is Club Brugge ingegaan op de vraag van Anderlecht.”

Nog versterking?
Sportief zien de West-Vlamingen geen problemen. “Met de komst van Refaelov anticipeerde Club immers al op een mogelijk vertrek. Met de transfers van de voorbije maanden voelt Club Brugge zich kwalitatief meer dan gewapend om beter te doen dan vorig seizoen . Bovendien heeft Club met het inkomende transfergeld de mogelijkheid om de ploeg bijkomend, gericht te versterken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties