"Zevende plaats was uitzonderlijk voor KV Mechelen"

Fabian Morren
| 13 reacties
"Zevende plaats was uitzonderlijk voor KV Mechelen"
Foto: © SC

KV Mechelen eindigde vorig seizoen op de zevende plaats en greep dus net naast play-off I. "Dat is zowat de meest ondankbare plaats", beseft ook voorzitter Johan Timmermans.

KVM maakte desondanks een knap seizoen door. Toch waarschuwt Timmermans voor overdreven euforie. "We moeten nederig blijven. We hebben een budget van zes à zeven miljoen euro. Normaal horen we thuis tussen plaats negen en twaalf", aldus de preses.

"Iedereen die KV Mechelen een warm hart toedraagt en de ook pers moet beseffen dat de zevende plaats van vorig seizoen een groot succes was. Die plek is dit seizoen dan ook geen doel op zich", zegt Timmermans.

Gorius en Buyens staan in de belangstelling van Standard en AA Gent. "Dat zijn zeer belangrijke, spelbepalende spelers", weet de voorzitter. "Het verschil met Nong vorig seizoen is dat deze twee wel bij KVM willen blijven. We moeten er dan ook alles aan doen om ze te behouden."

Timmermans had het ook nog even over de aankoop van het stadion. "Door het papierwerk duurt dat wat langer dan voorzien. Binnen enkele weken of maanden is het stadion van de club", maakt hij zich sterk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties