Radzinski praat weer met Lierse

Fabian Morren
| 27 reacties
Radzinski praat weer met Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benjamin Nicaise heeft Lierse verlaten en dat zet de deur weer op een kier voor Tomasz Radzinski. "Die deur is nooit op slot geweest", zegt Arie Treffers, de manager van de 37- jarige spits.

"Tomasz heeft zelf beslist dat hij niet meer naar Lierse wou omdat Nicaise daar zat. Maar op dat vlak zijn er nu ontwikkelingen geweest, dus Lierse is weer een mogelijkheid voor Radzinski", zo geeft Treffers aan in GvA.

"Het is altijd de vraag van Maged Samy aan Tomasz geweest: 'we gaan er nog een jaar tegenaan'. Wij gaan ervan uit dat die afspraken nog steeds geleden. We hebben met andere clubs gesproken, onder meer Antwerp is geïnteresseerd, maar daar is nog geen akkoord uit gevloeid. Lierse is dus een kanshebber, maandag weten we meer."

Jesse De Preter, CEO van Lierse, acht de kans echter klein dat Radzinski nog terugkeert naar Lierse. "Voorlopig is een terugkeer van Radzinski niet aan de orde", zegt hij. "We hebben met Tomasz eerder gepraat en zijn toen niet tot een overeenkomst gekomen. Er is weinig kans dat we elkaar alsnog vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties