Köteles: "Ik wil me tonen aan de wereld"

Köteles: "Ik wil me tonen aan de wereld"
Foto: © SC

Na het vertrek van doelman Thibaut Courtois is Laszlo Köteles plots weer de nummer één onder de lat bij Racing Genk. Straks moet hij proberen zijn netten schoon te houden tegen Partizan Belgrado. "Dat wordt heel belangrijk."

Köteles moest vorig seizoen al de nummer één zijn van Genk, maar zijn Hongaarse ex-club Diosgyori deed moeilijk over zijn definitiefe overgang. Toen zijn transfer eindelijk rond was, had Courtois zich al gemanifesteerd in doel en was het seizoen van de Hongaar voorbij.

"Enkele louche figuren hebben me één jaar van mijn loopbaan gekost", weet hij in Het Nieuwsblad. "Maar ik denk nu niet meer aan het verleden. De toekomst is wat telt. Ik wel me tonen aan de wereld nu. Te beginnen tegen Partizan."

Tegen de Serviërs wordt het alvast een moeilijke klus. "Ik moet straks proberen de nul te houden", weet Köteles. "Ik ken Partizan goed, want ik speelde nog in de Servische competitie. Ik heb daar ook mijn vrouw leren kennen."

"Haar vader heeft nog voor Partizan gespeeld. Toch is het gezin fan van rivaal Rode Ster Belgrado. Ze gaan vanavond dus zeker voor Genk supporteren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties