Vandenbergh: "We zijn er vol voor gegaan en dat loonde"

Vandenbergh: "We zijn er vol voor gegaan en dat loonde"
Foto: © SC

Kevin Vandenbergh werkte zich tegen Sint-Truiden uit de naad. De spits van KV Mechelen was in de wolken met de 2-1 overwinning. Volgens Vandenbergh viel er niets af te dingen op de zege van Malinwa.

"Dit is een verdiende overwinning. De eerste match van het seizoen is nooit gemakkelijk want niemand wil dan verliezen. We zijn er vanaf de eerste minuut vol voor gegaan en dat heeft geloond. Misschien was het niet mooi, maar winnen is het enige wat telt."

Vandenbergh scoorde niet, maar knapte veel werk op. "Ik heb heel veel gegeven. Ik scoor dan wel zelf niet, maar ik heb ruimte gecreëerd voor mijn ploegmaats en daar hebben ze optimaal van geprofiteerd. Op het einde zat ik er helemaal door. Ik voelde het toen ik die laatste bal raakte, gelukkig ging die in hoekschop en konden we de partij rustig uitspelen."

Anderlecht onder druk
Volgende week trekt KV Mechelen naar Anderlecht. De Brusselaars zullen ongetwijfeld op revanche belust zijn na de blamage tegen Oud-Heverlee Leuven. Vandenbergh denkt niet dat de 2-1 nederlaag van Anderlecht in het voordeel van KV Mechelen kan uitdraaien. "Veel maakt het niet uit of Anderlecht nu gewonnen of verloren heeft. Anderlecht moet altijd winnen, zeker als ze thuis spelen is het van moeten. Wij zullen gewoon goed moeten voetballen en rustig blijven."

Door Jurgen Van de Brande

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties