Hofmans: "Gesprekken gaan goede richting uit"

Dirk Pieters
| 123 reacties
Hofmans: "Gesprekken gaan goede richting uit"
Foto: © SC

De volgende dagen zouden wel eens heel belangrijk moment kunnen zijn in de geschiedenis van voetbalclub Antwerp. De oudste club van het land staat op het punt om te gaan samenwerken met de groep van Gunther Hofmans.

De gesprekken tussen Antwerp-voorzitter Eddy Wauters en de investeerders met onder andere Jos Verhaegen en Gunter Hofmans slepen al weken of zelfs maanden aan, maar daar lijkt dan toch een eind aan te komen deze week.

Maandag zaten beide partijen nog samen rond de tafel en ook dinsdagmiddag volgen er nog gesprekken. "Dan zou alles zo goed als rond moeten zijn", aldus Gunter Hofmans.

Voetbalkrant.com sprak met de (mogelijk) nieuwe sterke man op de Bosuil en die bevestigde het nieuws dat al enkele dagen de ronde doet. "De gesprekken verlopen zeer positief en het zou wel eens zeer snel kunnen gaan de volgende uren of dagen. We blijven verder werken zodat we eindelijk echt kunnen starten en het transferverbod kunnen wegwerken.

Volgende week staat ook de fandag van Antwerp op het programma. Het ziet er naar uit dat er tegen dan zeker een definitieve beslissing zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties