Dunkovic: "Antwerp moet altijd in eerste klasse spelen"

Dunkovic: "Antwerp moet altijd in eerste klasse spelen"
Foto: © SC

Dunkovic werd zondag op de fandag verrassend voorgesteld als aanwinst van Antwerp. De kleine spelmaker wil zich bij Antwerp opnieuw bewijzen.

"Ik wist al een tijdje van de interesse van Antwerp", zegt Antun Dunkovic in Het Nieuwsblad. Hij blikt er ook terug op zijn periode bij KV Mechelen. "Ik heb er schitterende tijden gekend en had een hele goeie band met de supporters. Maar vorig seizoen kwam ik amper aan de bak. De trainer koos voor andere opties."

Op zijn positie moest hij het afleggen tegen Gorius. "Hij deed het schitterend op mijn favoriete stek. Volgens mij hadden we ook samen kunnen spelen, maar dat is haast nooit gebeurd." Dunkovic komt bij Antwerp met Van Dessel en Chergui twee bekende gezichten tegen. "Dat zal mijn integratie in de groep zeker positief beïnvloeden."

Antwerp toont zich opnieuw ambitieus en dat is naar de zin van Dunkovic. "Deze club moet altijd in eerste klasse spelen. Ik kwam destijds in de onderlinge duels al onder de indruk van de sfeer op de Bosuil en nu mag ik zelf voor dat publiek spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties