Roeselare: "Vorig seizoen snel vergeten"

Dirk Pieters
| 1 reacties
Roeselare: "Vorig seizoen snel vergeten"
Foto: © SC

Ook in de tweede klasse start de nieuwe competitie binnenkort. Onze redactie sprak steeds met een speler over het nieuwe seizoen. Vandaag laten we Dimitri Verhulst aan het woord voor Roeselare. De voorstellingen gebeuren in willekeurige volgorde.

Was je tevreden over je vorige seizoen en werd de doelstelling behaald?

Vorig jaar konden we na de moeilijke start nooit echt uit de gevarenzone komen. Tot de laatste match vechten voor het behoud kan en mag de doelstelling niet zijn. Persoonlijk had ik ook een moeilijke start. Door een blessure aan de schouder miste ik de eerste 10 wedstrijden, maar toen ik weer fit was verliep het naar wens.

Hoe is de voorbereiding verlopen tot nu toe ?  

De voorbereiding verloop tot nu toe goed. Er wordt vooral scherp getraind en er zijn nog maar weinig blessures. Het belangrijkste van een voorbereiding is natuurlijk dat iedereen fysiek en mentaal 100 procent aan de competitie kan beginnen. De resultaten van de oefenwedstrijden zijn goed maar daar koop je natuurlijk niks mee. We moeten er staan vanaf de eerste speeldag dit seizoen.

Is de ploeg versterkt ten opzichte van vorig seizoen?

Er is kwaliteit bijgekomen in de groep, maar er is ook een pak ervaring vertrokken. We moeten een manier vinden om dat op te vangen, maar de start van de competitie zal heel belangrijk zijn voor het vertrouwen van veel spelers.

Wat is misschien wel de beste transfer van de club/ welke uitgaande speler gaan jullie het hardste missen?  

Het kan momenteel alle kanten uit. De nieuwkomers laten veel zien op training, maar pas in de eerste competitiewedstrijden kunnen we zien wie ons veel zal bijbrengen.  Birger Longueville, Anthony Di Lallo en Benjamin Lutun zijn spelers die deze ploeg zeker iets zullen bij brengen. Ook de andere transfers zullen van goudwaarde zijn.   

Wat zijn de verwachtingen van dit seizoen?

Hopelijk kennen we, in tegenstelling tot vorig jaar, een rustig seizoen  en kunnen we op Schiervelde een goede thuisreputatie opbouwen. Ook voor de supporters is het belangrijk dat ze mooi voetbal te zien krijgen.

Wie is volgens jou de titelkandidaat en welke ploeg zal het moeilijk krijgen om zich te redden?

Ik denk dat Waasland-Beveren er dit jaar weer dicht zal bij zijn. Of ze het dit keer wel kunnen afmaken valt opnieuw af te wachten. Voor de degradatie komen er veel ploegen in aanmerking zoals elk jaar, maar Roeselare zal het zeker niet worden.

Wie zal de topschutter worden voor het nieuwe seizoen?

Hervé Onana liet eerder al zien in de tweede klasse dat hij vlot de weg naar de goal kan vinden. Hij zal er dus opnieuw dicht bij zitten.

Welke ploeg zal de revelatie worden van het nieuwe seizoen?

KSV Roeselare. Na vorig seizoen is het tijd om ons opnieuw te tonen.

Prognose Voetbalkrant.com: 8ste plaats

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties