Reactie Bolat: "Buitenwereld getoond dat ze fout zaten"

Bolat: "Buitenwereld getoond dat ze fout zaten"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinan Bolat kwam goedgehumeurd de pers te woord staan. Voor de eerste keer dit seizoen kon de Standard-goalie immers zijn netten proper houden.

"Eindelijk hebben we de nul eens kunnen houden en daar ben ik heel tevreden mee", lachte Bolat. "Dit is ook verdiend, want we waren de betere ploeg. Achteraan gaven we weinig kansen weg en Helsingborgs had weinig kunnen zeggen indien het 2-0 of 3-0 was geworden."

Het viel op dat iedereen bij Standard rustig bleef, zelfs na het missen van een strafschop. "We zaten goed in de wedstrijd. Toen we die penalty misten, heeft de ploeg goed gereageerd. De buitenwereld heeft veel kritiek gegeven, maar vandaag hebben we getoond dat ze fout zaten. We hebben een heleboel twijfels weggespeeld."

"Als er nog aanbieding komt, zal ik zeker nadenken"
De terugkeer van Franck Berrier was ook een verademing voor het 'Standard in opbouw'. "Berrier komt terug op het ideale moment", vond ook Bolat. "Het is iemand die de bal kan bijhouden en een pass tussen de verdediging door kan geven."

Bolat ziet er de volgende twee weken ook nog wat volk bijkomen. "Ik heb het volste vertrouwen in het bestuur. Ik weet dat ze er alles aan doen om nog versterkingen binnen te halen. Of ik zelf wel blijf? Dat weet je nooit zeker. Als er een mooie aanbieding komt, zal ik daar zeker over nadenken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties