Piqué is vernietigend voor Real-coach Mourinho

Mathias Dumarey
| 200 reacties
Piqué is vernietigend voor Real-coach Mourinho
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gerard Piqué (foto) heeft gisteren snoeihard uitgehaald naar Real-coach José Mourinho na afloop van de return om de Spaanse Supercup in Camp Nou. "Mourinho vernietigt het Spaanse voetbal", is de Barça-verdediger messcherp.

Na de winnende goal van Lionel Messi twee minuten voor het einde van de officiële speeltijd ontstond een vechtpartij op het veld waar Real-spelers Marcelo en Mesut Özil rood kregen en ook Barça-spits David Villa kreeg een rood kartonnetje onder de neus geduwd. Langs de lijn kneep José Mourinho een assistent van FC Barcelona in de wang. Ook vorig seizoen verliepen de duels tussen beide grootmachten heel tumultueus.

"De mensen zijn op zoek naar schuldigen en die zitten volgens mij bij Real Madrid. Ik vind dat iemand de video-opnamen moet krijgen, ze moet bekijken en oordelen wie verantwoordelijk is voor wat zich vanavond heeft afgespeeld", stelt Gerard Piqué. "Het is niet de eerste keer dat het uit de hand loopt. Er moet voor gezorgd worden dat dit stopt", aldus nog Piqué op de Spaanse televisie.

Mourinho zelf is zich van geen kwaad bewust en verviel weer in zijn aloude credo dat de spelers van FC Barcelona zich iedere keer wel heel erg theatraal laten vallen bij iedere overtreding.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties