Genk-spelers: "Tegen Maccabi moet en zal het beter gaan"

Jarryd Naegels
| 47 reacties
Genk-spelers: "Tegen Maccabi moet en zal het beter gaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk heeft er een slechte generale repetitie opzitten met het oog op de levensbelangrijke match tegen Maccabi Haifa. Bij Cercle gingen de Limburgers immers kopje onder. "Er wordt teveel gevit. Dat was vorig jaar niet."

"Dinsdag moeten we veel scherper spelen", weet Jelle Vossen in Het Nieuwsblad. "Anders hebben we een groot probleem tegen Haifa. Maar ik ben er zeker van dat het beter zal zijn dan."

"Iedereen kent het belang van die wedsrijd", denkt de aanvaller. Ook middenvelder Daniel Tözser waarschuwt dat het beter moet. "Tegen Cercle werd er plots veel gezeurd. Er stond geen blok meer op het veld. Dat was vorig jaar onze sterkte", zegt hij in HBvL.

"Dinsdag gaat het om een Champions League-ticket. Dan zal ons spel veel beter moeten. Er is veel druk, net zoals in de kampioenenmatch tegen standard. Laat ons daar aan terugdenken. We moeten er 110 procent voor gaan."

Voor de return kunnen de Limburgers terug beroep doen op Elyaniv Barda en Torben Joneleit. Anthony Vanden Borre en Anele komen terug uit schorsing. "Iedereen moet top zijn", besluit Tözser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties