Geen stunt voor De Boeck bij Twente

Fabian Morren
| 2 reacties

FC Twente behoudt in Nederland het maximum van de punten na vier speeldagen. De ploeg van trainer Co Adriaanse versloeg het VVV-Venlo van Glen De Boeck makkelijk met 4-1.

De Boeck en zijn mannen hadden een week eerder 2-2 gelijkgespeeld tegen Ajax en wilden die stunt maar wat graag herhalen bij vice-kampioen Twente. Dat lukte echter helemaal niet.

Bryan Ruiz kopte Twente al in de tweede minuut op voorsprong. Op één van de schaarse counters van de bezoekers werd het 1-1 langs Musa.

Die knappe tussenstand kon Venlo echter niet lang vasthouden. Eerst bediende Janko zijn ploegmaat De Jong en nadien trof hij zelf raak. Na de rust kreeg Twente nog een resem kansen, maar slechts één was raak: De Jong knalde de 4-1 binnen.