Reactie Vossen: "Ik had nog nooit 120 minuten gespeeld en dat voel ik"

Vossen: "Ik had nog nooit 120 minuten gespeeld en dat voel ik"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Geen doelpunt voor Jelle Vossen vandaag. De aanvaller zat stikkapot aan het einde van de wedstrijd en daar heeft hij een logische verklaring voor.

"Het is de eerste keer in mijn leven dat ik een wedstrijd van 120 minuten speel", aldus Vossen. "Ik heb deze week ervaren wat dat met een voetballer doet. Dat hangt toch serieus in de kleren. We hebben de ziel uit ons lijf gelopen. Als we dinsdag zo'n wedstrijd niet moeten spelen, houden we hier vandaag de drie punten waarschijnlijk thuis."

Vossen moest blijven staan ondanks zijn duidelijke vermoeidheid. "Een kwartier voor tijd ben ik bij Denier geweest en hij vroeg me of het nog ging. Ik ben dan maar doorgegaan. We missen hier vandaag dat tikkeltje scherpte."

Nogmaals was te zien dat de kern van Genk niet al te breed is. "Er moet zeker nog wat bijkomen, maar daar wordt werk van gemaakt heb ik gehoord. Nu valt er met Torben Joneleit weer een speler weg en we zaten al niet dik in de verdedigers. Wat hij heeft? Ik weet het niet, maar zijn knie was opgezwollen en hij kon hem moeilijk bewegen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties