Dom: "Nog geen paniek na één op negen"

Dom: "Nog geen paniek na één op negen"
Foto: © SC

Joren Dom was dit seizoen één van de nieuwkomers bij Dender EH. Dit weekend gaat hij met zijn nieuwe club op zoek naar een eerste overwinning tegen Wezet.

“We hopen dit weekend onze eerste overwinning van het seizoen te pakken. Eens dat het geval is kan dat wel eens bevrijdend werken want op zich hebben we een uitstekend team met heel veel talent. Al zal het opnieuw niet makkelijk worden. We moeten uitgaan van onze eigen sterkte en dan ben ik er zeker van dat het goed komt. We zijn het onze fans ook min of meer verplicht om nog eens iets te laten zien want tegen Lommel United was het niet schitterend”, aldus Dom.

De start kon zeker beter voor Dender en men beseft dat een één op negen veel te weinig is. “Je kan inderdaad spreken van een gemiste start. De eerste wedstrijd tegen Wetteren hebben we vooral de eerste helft goed gespeeld en zat er misschien meer in. De volgende twee waren toch tegen echte titelkandidaten dus is het niet zo onlogisch dat je daar geen punten tegen kan pakken. Al bij al zat er toch meer in, maar ook de scheidsrechter werkte soms tegen. Toch is er absoluut nog geen sprake van paniek.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties