Reactie Been kritisch na 3-0 winst: "Soms te slordig"

Robby Morren
Robby Morren
| 24 reacties
Been kritisch na 3-0 winst: "Soms te slordig"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk won met een overtuigende 3-0 score tegen Standard maar toch benadrukte trainer Mario Been dat er nog een aantal werkpunten zijn. Verder was de Nederlander best tevreden over zijn eerste veertien dagen bij Genk.

Robby Morren vanuit Genk

"Wij zijn goed aan de wedstrijd begonnen", zo opende Been zijn perspraatje. "We scoren al snel maar de goal wordt onterecht afgekeurd. Daarna scoorden wij op de juiste momenten en daar gaat het in het spelletje voetbal toch om. Bij 2-0 hebben wij dan wel snelle spelers in huis om het uit te spelen."

De Nederlandse coach bewaart alvast goede herinneringen aan zijn eerste weken bij Genk. "Ik ben pas veertien dagen hier en ik kan niet ontevreden zijn na de overwinningen tegen Sint-Truiden en Standard en de goede prestatie in de Champions League tegen Valencia. Ik wil nu even genieten van deze overwinning."

Ruimte voor verbetering
Genk won dan wel met ruime 3-0 cijfers maar toch was Been niet helemaal tevreden. "Ik zag dat de wedstrijd van Valencia bij sommige spelers nog wel in de benen zat. In balbezit speelden we soms nog te slordig en het positiespel moet beter. Wij moeten sowieso nog stappen zetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties