Van Holsbeeck: "Niet teleurgesteld indien iets minder offensief"

Van Holsbeeck: "Niet teleurgesteld indien iets minder offensief"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht speelt morgenavond om 18u tegen Lokomotiv Moskou. Volgens velen dé favoriet in de groep van de Brusselaars. Ook manager Herman Van Holsbeeck weet dat het moeilijk gaat worden tegen de Russen.

"Hoe gaat de ploeg omgaan met minder balbezit en de omschakeling van verdediging naar aanval?", vroeg Van Holsbeeck zich dinsdag voor het vertrek naar Moskou af. "Alles wat we tegen Lokomotiv pakken, is meegenomen, want dit is de zwaarste tegenstander in onze groep. Dat het zonder Jovanovic zal moeten gebeuren? Ja, spijtig, maar dat mag geen excuus zijn."

Lokomotiv troefde twee weken geleden nog Zenit St Petersburg af met 4-2. Hetzelfde Zenit dat Anderlecht vorig seizoen twee keer kansloos achterliet. "We hebben geen schrik, maar wel veel respect. Maar dit Anderlecht kan je ook niet vergelijken met de ploeg van vorig seizoen."

Over de speelstijl zei de manager nog het volgende. "Daar bemoei ik me niet mee, maar ik zal niet teleurgesteld zijn als we iets minder aanvallend voor de dag komen. Zo behaalden we vroeger ook resultaten: de tegenstander laten komen en toeslaan op de counter."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties