Groep C: Benfica kan zich kwalificeren ten koste van Basel

Tomas Taecke
| 0 reacties
Groep C: Benfica kan zich kwalificeren ten koste van Basel
Foto: © SC

Axel Witsel maakt zich op voor een duel op leven en dood. In eigen huis kan Benfica zich nu reeds plaatsen voor de volgende ronde mits winst tegen het Zwitserse Basel.

In geval van thuiswinst telt Benfica zes punten meer dan derde in de stand Basel. Aangezien Benfica dan beide onderlinge duels won van de Zwitsers, mag het zich met zekerheid opmaken voor de achtste finales. Of Axel Witsel in de basis zal staan is nog onzeker. Afgelopen weekend begon hij in de competitiewedstrijd op de bank en kwam hij in de loop van de wedstrijd op het veld.

Manchester United - Otelul Galati

Op papier moet United vlot afstand kunnen nemen van het zwakke Roemeense broertje in de groep. Otelul pakte nog geen enkel punt en wist slechts één keer te scoren op de openingsspeeldag in Basel. Manchester moet winnen wil het zijn lot in eigen handen houden.

Met een uitwedstrijd in Basel en een thuismatch tegen Benfica in het verschiet kan het eventueel nog foutlopen voor de Engelsen, die eerder thuis punten verspeelden tegen Basel en ook in Lissabon niet verder kwamen dan een puntendeling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties