Reactie Peeters: "Reis allesbehalve schuldig"

Tomas Taecke
| 9 reacties
Peeters: "Reis allesbehalve schuldig"
Foto: © SC

Bob Peeters beleefde een bewogen avond in eigen Jan Breydel-stadion. Zijn ploeg voetbalde slap, leek in de slotfase toch met een driepunter aan de haal te gaan, maar moest uiteindelijk toch de punten delen na een late own-goal.

"De eerste helft was ondermaats", weet ook de Cercle-coach op de persbabbel. "De balcirculatie was niet hoog genoeg en bij de tegengoal gaan we zwaar de mist in. De manier waarop Reza mocht afwerken was eerste klasse-onwaardig", is Peeters hard voor zijn ploeg.

"Na de rust heeft Cercle gevoetbald zoals de supporters en de technische staf het willen", zag Peeters een ander groen-zwart. "We mogen fier zijn op het voetbal dat we na de koffie op de mat hebben gebracht".

"Met drie gelijke spelen op rij zitten we in een periode waar het net niet wil lukken. Op Standard is een punt mooi maar thuis tegen Lierse en Sint-Truiden moet je altijd kunnen winnen. Alle respect voor STVV maar zij staan laatste: dan moet je simpelweg drie punten pakken", aldus Peeters.

"Nuno zat na de wedstrijd in zak en as, vooral omdat zijn boezemvriend eindelijk de weg naar het net had gevonden", vertelt Peeters over Baldé die bijna de winning goal aantekende. "Reis kon echt niets doen aan die tegengoal en ik verwijt hem niets. Andere mensen gingen bij die fase wel zwaar in de fout, iets wat we intern zeker zullen bespreken", reageert de oefenmeester geprikkeld over de late tegengoal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties