Allegri ontgoocheld na nieuw verlies Milan

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Allegri ontgoocheld na nieuw verlies Milan
Foto: © SC

Massimiliano Allegri is boos na de 2- 0-nederlaag van zijn team AC Milan tegen rivaal Juventus Turijn. "We hebben hier vandaag onze slechtste prestatie van het seizoen neergezet", klonk het bij de oefenmeester.

"Juventus speelde vanavond een uitstekende wedstrijd en wij waren niet in staat om weerwerk te bieden. We waren slecht in de duels. Het is sneu dat de tegendoelpunten pas in de slotfase vallen, maar je kan niet zeggen dat Juventus de zege niet verdiende", aldus een eerlijke, maar ook een boze en ontgoochelde Massimiliano Allegri.

"Om een uitwedstrijd bij Juventus te winnen moet je aan een bepaald tempo spelen en dat deden we niet. En daarbovenop komen ook nog eens de individuele fouten. We speelden gewoon niet goed, noch defensief noch offensief", gaat de coach verder.

"Ik heb voor onze wanprestatie wel een verklaring. Ik speel al anderhalve maand met dezelfde spelers en dan treedt natuurlijk wel de vermoeidheid op. Nu, dit was onze slechtste wedstrijd van het seizoen", besluit Allegri. AC Milan, de regerende landskampioen, staat na vijf wedstrijden pas vijftiende in de Serie A met amper vijf punten.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties