Mudingayi: "Heel wat veranderd in twee jaar"

Mudingayi: "Heel wat veranderd in twee jaar"
Foto: © SC

Gaby Mudingayi krijgt door de blessuregolf een nieuwe kans bij de Rode Duivels. De middenvelder van Bologna stak maandag na de eerste training dan ook niet onder stoelen of banken dat hij blij was er weer bij te zijn.

Mudingayi integreerde zich onmiddellijk tijdens de eerste training. "Er is veel veranderd de laatste twee jaar dat ik er niet bij was", aldus Mudingayi. "Er is een heel goeie sfeer en er loopt hier bijzonder veel talent rond. Ik weet dat er vraagtekens zijn, maar de resultaten gaan komen. Dat zie je nu al."

Het telefoontje van de bondscoach deed veel deugd voor de 30-jarige middenvelder. "Ik ben heel blij en sta altijd ter beschikking van de bondscoach", aldus de man die er de voorbije jaren niet bij was. "Maar deze oproep betekent toch dat ik er dicht bij sta en dat is toch al heel wat met deze talentvolle groep."

Toch voelde hij zich toch ook wat vergeten, liet hij al meermaals optekenen. "Dat is toch normaal ook, want ik sta elke wedstrijd negentig minuten op het veld in de Serie A. Dat is toch ook niet mis. Ja, soms voel ik me wat vergeten in België."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties