"Zelden speler meegemaakt die zo'n schijt had aan de wereld"

Jim Bogaert
| 16 reacties
"Zelden speler meegemaakt die zo'n schijt had aan de wereld"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antoine van der Linden heeft veel spelers gekend, maar niemand maakte zoveel indruk als Luis Suarez, ooit zijn ploeggenoot bij Groningen. Dat vertelt hij in Voetbal International.

"Toen Luis net bij Groningen zat, maakte hij vooral indruk na de trainingen", blikt de Eredivisie-routinier terug in Voetbal International. "Dan trok hij keepershandschoenen aan en wij moesten dan op doel schieten. Tijdens de trainingen wachtte hij tot de bal tot bij hem kwam, want hij was wat te zwaar. Hij was echt wel lui tijdens de trainingen, maar niet tijdens de wedstrijden."

"Eens hij fit was, was er geen houden aan”, gaat de speler van Heracles verder. “Vóór een wedstrijd kwam hij altijd aan met zijn thermoskan maté-thee. Samen met Bruno Silva zat hij daar dan van te drinken. Ik heb zelden een speler meegemaakt die zo'n schijt had aan de hele wereld."
 

"Trainer Ron Jans vroeg Luis of hij bang was voor Jaap Stam. Qué?, zei Suarez alleen maar. Stam moest maar bang zijn voor hem. Ik ben ervan overtuigd dat hij na Liverpool naar een nog hoger niveau gaat”, aldus Van der Linden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties