Interview De Camargo: "Ik ben de laatste die Neuer kon kloppen in Duitsland"

De Camargo: "Ik ben de laatste die Neuer kon kloppen in Duitsland"
Foto: © SC

Igor De Camargo speelt dinsdag naar alle waarschijnlijkheid weer diep in de spits. Voor hem wordt het tevens een speciale wedstrijd tegen het land waar zijn broodheer, Borussia Mönchengladbach, gevestigd is.

De Camargo komt heel wat bekende gezichten tegen bij Duitsland. Zo ook Manuel Neuer, de Duitse doelman die dit seizoen bijna onklopbaar is, maar zich toch tegen één man gewonnen moest geven in de Bundesliga. "Ja, tegen mij", lachte De Camargo over het enige doelpunt dat Neuer tot nu toe incasseerde in de Duitse competitie. "Het was de eerste speeldag en we wonnen tegen Bayern. Hij is een geweldige keeper, maar ik heb zeker geen schrik van hem."

Er zijn nog andere jongens die De Camargo zal tegenkomen. Zoals Jérôme Boateng, de gevreesde Duitse verdediger. "Het zal moeilijk worden tegen hem. Hij lijkt wel twee meter en is enorm sterk. Ik wil proberen de duels te winnen en ga me zeker 100% geven."

Daarnaast is ook ploegmaat Marco Reus opgeroepen. "We hebben over de wedstrijden gepraat. Hij heeft me veel geluk toegewenst voor de eerste match, maar niet voor de tweede. Of we een weddenschap hebben? Daar kan ik niet over praten (lacht)."

De Duitsers zullen waarschijnlijk geen cadeau's weggeven. "We moeten die wedstrijd als een finale zien. Natuurlijk zullen zij hun ongeslagen reeks willen verderzetten, maar voor ons is dit een heel grote finale, vergelijkbaar met toernooifinales. We moeten gewoon top zijn dinsdag." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties