Groep A: Zware test voor Bayern

Tomas Taecke
| 5 reacties
Groep A: Zware test voor Bayern
Foto: © SC

Bayern is dit seizoen nauwelijks af te stoppen. Uit bij Napoli wordt het sterrenteam dit seizoen voor het eerst getest op Europees niveau.

In groep A trekt leider Bayern München naar Napoli. In Beieren loopt alles gesmeerd dit seizoen: 12 van de 14 wedstrijden werden gewonnen en Bayern scoorde maar liefst 35 keer. Op bezoek bij Napoli worden de Duitsers zwaar op de proef gesteld.

De Napolitanen wonnen in de competitie van Milan en Inter en gooien hoge ogen op het Europees toneel na een puntendeling in Manchester City (1-1) en een eenvoudige thuiszege tegen Villareal (2-0).

Manchester City - Villarreal

In de groep des doods mag geen van beide clubs falen in het tweeluik of de Champions League is meteen voorbij. Villarreal kent een matig seizoen en ging Europees al twee keer onderuit, Manchester City boert goed in de Premier League maar puurde uit twee Champions League partijen nog maar één punt.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijden?

Manchester City is favoriet. Een gokje op Villarreal daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt City de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 192 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Villarreal wint u 1500 euro.

Ook Bayern is favoriet. Een gokje op Napoli daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Bayern de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 277,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Napoli wint u 615 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties