Groep B: Hazard krijgt bezoek van zwak Inter

Melissa Maes
| 0 reacties
Groep B: Hazard krijgt bezoek van zwak Inter
Foto: © SC

In Groep B staat Trabzonspor aan de leiding met vier punten na twee speeldagen. Dinsdagavond gaat het op bezoek bij CSKA Moskou, dat slechts één puntje heeft. Eden Hazard krijgt in Lille het bezoek van Internazionale.

Voor Lille is het een belangrijke wedstrijd, want het is min of meer verplicht om te winnen. In Groep B staat het derde met slechts twee punten. Tegenstander van de avond, Internazionale, heeft een punt meer.

Een meevaller voor Eden Hazard en zijn ploegmaats, Inter is niet meer de ploeg dat in 2010 de Champions League won. Momenteel staat de Italiaanse club zeventiende in de Serie A.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

CSKA Moskou en Lille zijn favoriet. Een gokje op Trabzonspor of Internazionale daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt CSKA Moskou de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 235,50 euro bij een gok van 150 euro, Lille levert u 315 euro op. Bij winst van Trabzonspor wint u 862,50 euro en bij een zege van Internazionale krijgt u 495 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties