Groep H: Barcelona en Milan vervullen hun plicht

Fabian Morren
| 5 reacties

Barcelona en AC Milan hebben geen fout gemaakt op de derde speeldag in de Champions League. Beide ploegen wonnen hun thuiswedstrijd met 2-0.

Barcelona – Viktoria Plzen 2-0

Barcelona leek al snel op weg naar een monsterzege. Al na tien minuten rondde Iniesta een knappe aanval af. De Barça-fans kregen echter niet waarop ze rekenden: een spetterend vervolg. De thuisploeg miste een resem kansen en moest uiteindelijk wachten op een laat doelpunt van Villa om de wedstrijd te beslissen.

AC Milan – BATE Borisov 2-0

Milan moest tot in het slot van de eerste helft wachten om op voorsprong te klimmen tegen BATE. Aquilani had eerst nog op de paal geschoten. Met een hard schot van Ibrahimovic klom de thuisploeg toch op voorsprong. De Wit-Russen hadden geen antwoord klaar en halverwege de tweede helft verdubbelde Boateng de voorsprong.